persoonlijk advies?
Bel ons: 06-13 25 99 56

Rondvaart & Lunch in Leiden

Rondvaart & Lunch in Leiden

Varen en lunchen; een perfect onderdeel van uw dagje Leiden

Bij onze Leidse Rondvaart & Lunch hebben wij voor u een open privé rondvaartboot gereserveerd op de door u gewenste dag en gewenst tijdstip. U vaart een uur lang langs al het prachtigs dat Leiden te bieden heeft en na afloop gaat u genieten van een heerlijke lunch in het gezellige centrum.

U wilt graag de stad verkennen maar lopen ziet u niet zitten? Kies dan voor een rondvaart met kundig schipper.Ook bij een rondvaart ontkomt u niet aan wat lichaamsbeweging want uw schipper zal van tijd tot tijd bukken roepen. Dat is nodig om dat de talloze bruggen in Leiden niet allen even hoog zijn. Maar als u hier doorheen kijkt wacht u een tocht langs één van de mooiste steden van Nederland. Het water is hier altijd al de levensader geweest en dat ziet u. De statige herenhuizen aan het Rapenburg, Herengracht en Oude Gracht getuigen van rijke kooplieden die de aanwezigheid van water op waarde wisten te schatten.

Onze rondvaart en lunch in Leiden is het ideale uitje voor uw bedrijfsteam; even weg uit de vertrouwde omgeving en op een informele manier met elkaar tijd doorbrengen. Natuurlijk is onze rondvaart met lunch ook erg geschikt als uitje voor de familiereünie.Na afloop van de rondvaart gaat u in het centrum op een gezellige locatie genieten van een heerlijke lunch bestaande uit een flinke kom soep, twee luxe belegde broodjes en een drankje.

Prijzen

  • 8 t/m 14 personen € 19,50 p.p. excl. BTW
  • 15 t/m 29 personen € 19,00 p.p. excl. BTW
  • 30 personen of meer € 18,50 p.p. excl. BTW
  • Bij ons betaalt u géén boekingskosten

Dit arrangement is inclusief

  • Rondvaart in open privé rondvaartboot
  • Lunch (flinke kom soep, twee luxe belegde broodjes en drankje (koffie, thee of fris)
V.a. € 18,50 p.p. excl. BTW Vanaf 8 personen 2,5 uur

Hier kunt uzelf een beoordeling van onze tours achterlaten

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Contact