persoonlijk advies?
Bel ons: 06-13 25 99 56

Rembrandt Dag Leiden – Het leukste dagje uit in Leiden tijdens het Rembrandtjaar!

Rembrandt Dag Leiden – Het leukste dagje uit in Leiden tijdens het Rembrandtjaar!

Het leukste “Rembrandt dagje uit” in Leiden vindt u bij ons!

2019 is het jaar van Rembrandt en waar kunt u dan beter beginnen dan in zijn geboortestad?
Met dit programma kiest u voor een dagje uit met de familie, het bedrijfsteam of met de vriendengroep welke u niet snel zult vergeten. Wij zorgen voor het eten en een leuke activiteit en gedurede de dag komt u op een leuke manier veel te weten over het leven van Rembrandt; de beroemdste schilder uit de Gouden Eeuw!

Ontdek het Leiden van Rembrandt met een van onze gidsen, een gezellig dagje uit.

U begint de dag in een Leidse Lunchroom met koffie en appelgebak. Even de benen laten rusten en onder het genot van een goede kop koffie en appeltaart kunt u met elkaar bijpraten. Als u weer opgepept ben door een stevige koffie staat daar onze gids klaar om u af te halen voor een onvervalste Rembrandt wandeling.

Rembrandt is één van Leidens beroemde zonen. Tijdens de wandeling laten wij u graag zien waar hij geboren is en woonde. Waar hij naar school ging en waar hij zijn eerste penseelstreken op het doek zette. Tijdens de Rembrandtwandeling komt u veel te weten over de meester zelf: werd hij nu geboren in 1606 of in 1607, heeft hij zijn wereldberoemde stijl zelf ontwikkeld of kopieerde hij een goede vriend en collega? Speciaal voor het Rembrandtjaar hebben wij deze wandeling in een nieuw jasje gestoken en nog meer heerlijke anekdotes toegevoegd!

Na de rondleiding gaat u lunchen. Bij een gezellige lunchroom in het centrum hebben wij een heerlijke lunch voor u klaarstaan. Een kom goed gevulde soep, twee luxe belegde broodjes en een drankje zorgen dat u aansterkt na de wandeling.

Na de lunch ligt onze rondvaartboot klaar op een steenworpafstand van de Lunchroom. De enthousiaste schipper verwelkomt u met een grote glimlach om vervolgens af te varen voor een rondvaart van één uur door de Leidse singels en grachten Als u al even hebt rondgelopen door het centrum van Leiden zult u nu zien dat de wereld er heel anders uitziet vanaf het water bekeken; de herenhuizen lijken nog imposanter en de stedelijke drukte lijkt als in een speelfilm aan u voorbij te trekken.

Natuurlijk kunnen wij voor u aan het einde van de dag op aanvraag ook een heerlijk drie gangen diner verzorgen op een historische locatie in de stad; kijkt u dan even bij ons Dagje Leiden met Diner programma. Dit programma kan ook worden uitgevoerd in het Rembrandjaar thema

Prijzen Rembrandtarrangement Leiden

  • 8 t/m 14 personen € 39,50 p.p. excl. BTW
  • 15 t/m 29 personen € 38,25 p.p. excl. BTW
  • 30 personen of meer € 37,25 p.p. excl. BTW
  • Bij ons betaalt u géén boekingskosten

Dit arrangement is inclusief

  • Koffie en appelgebak
  • Rondleiding met privégids
  • Lunch (flinke kom soep, twee luxe belegde broodjes en drankje (koffie, thee of fris))
  • Rondvaart in uw privérondvaartboot
V.a. € 37,25 p.p excl. BTW Vanaf 8 personen Dagvullend programma


Heeft u haast? Bel ons: 06-13 25 99 56

Hier kunt uzelf een beoordeling van onze tours achterlaten

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Contact