persoonlijk advies?
Bel ons: 06-13 25 99 56

Leidse Ontbijt Wandeling

Leidse Ontbijt Wandeling

Wandelen en ontbijten; een perfect begin van uw weekendje Leiden

Hoe kunt u uw dag beter beginnen dan met een stevig, uitgebreid ontbijt? Wij van Stadswandeling-Leiden verzorgen graag een heerlijk ontbijt voor u in de Sleutelstad om u vervolgens kennis te maken met de prachtige binnenstad van Leiden.

Misschien komt u van ver en heeft u een weekendje Leiden in gedachten of wilt u het teamuitje eens anders beginnen; de Leiden ontbijt wandeling is ideaal om een lange dag in Leiden mee te beginnen. U mag zelf een tijdstip tussen 09:00 en 11:00 kiezen voor het begin van het ontbijt. Op dat tijdstip wordt u verwacht op een mooie locatie in de binnenstad waar alles al in gereedheid is gebracht voor uw bezoek; warme croissantjes met beleg, een stevig roerei, koffie, thee en jus d’ orange.

Na de laatste happen en een goede kop koffie staat daar een vriendelijke heer of mevrouw aan uw tafel te wachten om u mee te nemen op ontdekkingsreis door Leiden. Deze ervaren Leidse stadsgids zal u in 1,5 uur tijd alles vertellen wat Leiden zo bijzonder maakt. Op een luchtige wijze maakt u kennis met bijzondere gebeurtenissen die zich in Leiden hebben afgespeeld en wat u beslist gezien moet hebben tijdens uw bezoek aan Leiden.

Wilt u uw rondleiding in Leiden graag combineren met een culinaire belevenis maar liever niet zo vroeg op de dag? Kijk dan bij onze andere culinaire uitjes in Leiden zoals de lunch stadswandeling of high tea stadswandeling.Liever fietsend de stad verkennen? Dat kan natuurlijk ook; wij bieden ook ontbijt en lunch fietstours aan in Leiden. Wij kunnen uw stadswandeling ook verzorgen in het Engels, Duits en Frans.

Programma

  • Tussen 09:00 en 11:00: Uitgebreid ontbijt
  • Aansluitend: Privérondleiding met ervaren gids
  • Tijdsduur: Tijdsduur: 2,5 tot 3 uur

Prijzen

  • 8 – 14 personen € 24,50 p.p. excl. BTW
  • 15 – 29 personen € 24,00 p.p. excl. BTW
  • 30 of meer personen € 23,50 p.p. excl. BTW
  • Bij ons betaalt u géén boekingskosten

Dit arrangement is inclusief

  • Uitgebreid ontbijt
  • Rondleiding met privégids
V.a. €23,50 p.p excl. BTW vanaf 8 personen 2,5 uur

Hier kunt uzelf een beoordeling van onze tours achterlaten

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Contact