persoonlijk advies?
Bel ons: 06-13 25 99 56

Koffie Vaartocht Leiden

Koffie Vaartocht Leiden

Leiden vanaf het water; maak uw dagje uit compleet!

Bij de naam Stadswandeling-Leiden verwacht u vooral rondleidingen, maar ons gidsenbureau verzorgt ook de mooiste rondvaarten. Vanaf het water ziet Leiden er net even anders uit; stap in en leer Leiden vanaf het water kennen!

Een rondvaartboot alleen voor u gereserveerd

Neem plaats in een rondvaartboot die speciaal voor uw groep gereserveerd is – en op wens tegen meerprijs ook van overkapping voorzien is – en ga er lekker voor zitten. Uw schipper heeft er in ieder geval zin in en zo vaart u gedurende een uur langs de singels en grachten van de Sleutelstad. De prachtige herenhuizen aan de Herengracht, Oude Singel of het Rapenburg lijken nog imposanter als u vanaf het water bekijkt. En ook de machtige koepel van de Marekerk toren hoog boven u uit wanneer de boot zachtjes eraan voorbij glijdt.

Na afloop wordt u verwacht bij een lunchroom in de nabijheid waar u gaat genieten van een kop verse koffie en heerlijk appelgebak. Zo heeft u tijd om alle indrukken van de rondvaart te verwerken en gezellig met elkaar verder te praten. Onze Leidse koffierondvaart is ideaal als familieuitje of bedrijfsuitje. In een gezellige en ongedwongen sfeer geniet u van de stad en van elkaar.

Liever een lunch of diner gecombineerd met een rondvaart? Kijk bij onze andere (culinaire) arrangementen voor deze rondvaart arrangement in Leiden.

Prijzen

  • 8 t/m 14 personen € 14,50 p.p. excl. BTW
  • 15 t/m 29 personen € 14,00 p.p. excl. BTW
  • 30 personen of meer € 13,50 p.p. excl. BTW
  • Bij ons betaalt u géén boekingskosten

Dit arrangement is inclusief

  • Rondvaart in open privéboot
  • Koffie en appelgebak in gezellige lunchroom
V.a. € 19,00 p.p. excl. BTW Vanaf 10 personen 1 uur

Hier kunt uzelf een beoordeling van onze tours achterlaten

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Contact