persoonlijk advies?
Bel ons: 06-13 25 99 56

High Tea Stadswandeling Leiden

High Tea Stadswandeling Leiden

Cultureel en Culinair vermaak in één arrangement!

Bij onze high tea stadswandeling wordt u verwelkomd in Leiden met een heerlijke kop koffie en verse appeltaart. Zo begint u de dag goed en kunt zichzelf opladen voor een stadswandeling met uw eigen privégids.

Leiden kent geen geheimen voor onze stadsgidsen;zij kennen de stad op hun broekzak en daardoor kunnen ze hun verhalen op een luchtige manier brengen. U komt te weten over alle bijzondere gebeurtenissen die zich afgespeeld hebben in de Sleutelstad. Elk huis, elk plein en elke brug vertelt een eigen verhaal; ze geven blijk van een stad die al vele honderden jaren een belangrijke rol in de vaderlandse geschiedenis speelt.

Net als u denkt dat uw maag te horen knorren mindert uw gids vaart en komt u aan bij een Oerleidse lunchroom waar zoet en hartig op u wacht; we gaan genieten van een high tea! Zo een feestelijk versierde tafel maakt iedereen in uw groep blij. Scones met jam, kleine huisgemaakte taartjes, de lekkerste thee, stukjes quiche, sandwich en vers fruit, voor iedereen is er wat lekkers.

High tea en wandelen in Leiden, een dag om ‘lekker’ te genieten

Stadswandeling-Leiden verzorgt graag uw high-tea arrangement; u hoeft alleen datum te kiezen en wij verzorgen alles tot in de puntjes. Een high tea arrangement is uitermate geschikt voor een vrienden of vriendinnendag, een teamuitje of familieuitje. Benieuwd naar onze andere culinaire hoogtepunten? Wij verzorgen ook de Leidse ontbijtwandeling en de Leidse lunchwandeling.

Programma

  • 12:00 – 12:30: Koffie met appelgebak
  • 12:30 – 14:00: Privérondleiding met ervaren gids
  • 14:00 – 16:00: High tea arrangement

Prijzen

  • 8 – 14 personen € 32,50 p.p. excl. BTW
  • 15 – 29 personen € 32,00 p.p. excl. BTW
  • 30 of meer personen € 31,50 p.p. excl. BTW
  • Bij ons betaalt u géén boekingskosten
V.a. €31,50 p.p excl. BTW vanaf 8 personen 4 uur

Hier kunt uzelf een beoordeling van onze tours achterlaten

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Contact