persoonlijk advies?
Bel ons: 06-13 25 99 56

Familiedag Leiden

Familiedag Leiden

Hét familieuitje in Leiden!

Misschien zijn jullie in Leiden geboren maar door de loop der jaren allemaal ergens anders komen te wonen? Dan is het weer tijd om wat te ondernemen; Leiden is de ideale stad van een gezellig dagje uit! Wij hebben voor u een gezellig dagje uit samengesteld waaraan alle deelnemers – van jong tot oud – met een glimlach zullen deelnemen.

Wandelen, lunchen en dineren in Leiden, een leuk uitje voor jong en oud.

Geen dag kan beginnen zonder een goede kop koffie met heerlijk vers gebak. Nadat iedereen is gearriveerd, met de trein of met de auto is het dan even tijd om bij te komen en onder het genot van koffie bij te praten. Voor de kinderen is er chocomel, fristi of een andere frisdrank.

Na de koffie hebben wij u van een adres voorzien waar een rondvaartboot speciaal voor uw groep gereserveerd ligt te wachten. De enthousiaste schipper verwelkomt u met een grote glimlach om vervolgens af te varen voor een rondvaart van één uur door de Leidse singels en grachten Als u al even hebt rondgelopen door het centrum van Leiden zult u nu zien dat de wereld er heel anders uitziet vanaf het water bekeken; de herenhuizen lijken nog imposanter en de stedelijke drukte lijkt als in een speelfilm aan u voorbij te trekken.

Na de rondvaart is het tijd voor het middageten. In het centrum van de stad bij een fijne lunchroom heeft het personeel voor u een heerlijke lunch gereed staan. Een goed gevulde kom soep, twee luxe belegde broodjes en een drankje zorgen ervoor dat ook de goede eters in uw gezelschap niets te kort komen. En dat is maar goed ook want een gevulde maag is een voorwaarde voor het volgende onderdeel van uw Dagje Uit Leiden. Nadat u zich een uur heeft kunnen laven aan de lunch zal u worden afgehaald door een echte Leidse stadsgids om te beginnen aan uw rondleiding.

Geen stoffige opsomming van feiten maar lachwekkende verhalen die zich hebben afgespeeld in Leiden. Bijzondere gebeurtenissen die waargebeurd zijn en soms ook niet waargebeurd maar hardnekkig doorverteld worden. Een rondleiding die ook zeker leuk is voor kinderen!

Na de rondleiding kunt u op eigen gelegenheid de stad verder ontdekken. Uit ervaring weten we dat u na de rondleiding waarschijnlijk nog even bij dat ene mooie pleintje, het leuke winkeltje of de indrukwekkende kerk wilt kijken. Daar is nu alle tijd voor want tot aan het diner heeft u de tijd aan uzelf en uw familie. Om 18:00 wordt u dan verwacht voor een drie gangen diner op een historische locatie in de stad waarbij u geniet van een heerlijk drie gangen menu met één drankje naar keuze.

Prijzen

  • 8 t/m 14 personen € 58,50 p.p. excl. BTW
  • 15 t/m 29 personen € 57,50 p.p. excl. BTW
  • 30 personen of meer € 55,50 p.p. excl. BTW
  • Bij ons betaalt u géén boekingskosten

Dit arrangement is inclusief

  • Koffie en appelgebak
  • Rondvaart in open privéboot
  • Lunch (flinke kom soep, twee luxe belegde broodjes en drankje (koffie, thee of fris)
  • Rondleiding met privégids
  • Diner; heerlijk drie gangen diner
V.a. € 55,50 p.p. excl. BTW Vanaf 8 personen Gehele dag

Hier kunt uzelf een beoordeling van onze tours achterlaten

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Contact