persoonlijk advies?
Bel ons: 06-13 25 99 56

Dagje Leiden – Het leukste programma voor een dagje uit in Leiden

Dagje Leiden – Het leukste programma voor een dagje uit in Leiden

Het leukste dagje uit in Leiden vindt u bij ons!

Met dit programma kiest u voor een dagje uit met de familie, het bedrijfsteam of met de vriendengroep welke u niet snel zult vergeten. Wij zorgen voor het eten en een leuke activiteit maar er blijft nog voldoende tijd over om zelf wat te ondernemen in onze bruisende stad!

Ontdek Leiden met een van onze gidsen, gegarandeerd een gezellig dagje uit.

U begint de dag in een Leidse Lunchroom met koffie en appelgebak. Even de benen laten rusten en onder het genot van een goede kop koffie en vers gebak kunt u met elkaar bijpraten. Als u weer opgepept ben door een stevige koffie staat daar onze gids klaar om u af te halen voor een stadswandeling door Leiden.

Het Rapenburg met het Academiegebouw, de vele statige herenhuizen en musea van wereldfaam. De prachtige Pieterskerk uit 1121 of het Stadhuis dat oud lijkt maar grotendeels na een verwoestende brand in de 20e eeuw is opgebouwd. Of het Ontzet van Leiden waar wij de traditie van het uitdelen van haring en wittebrood aan hebben overgehouden. Leiden was het toneel van vele gebeurtenissen; en onze stadsgidsen vertellen er graag over.

Na de rondleiding gaat u lunchen. In het centrum hebben wij een heerlijke lunch voor u klaarstaan. Een kom goed gevulde soep, twee luxe belegde broodjes en een drankje zorgen dat u aansterkt na de wandeling. Na de wandeling heeft u de rest van de dag om te winkelen, een cafeetje te pakken of nog eens op uw gemak de hoogtepunten uit de wandeling te bewonderen.

Natuurlijk kunnen wij voor u aan het einde van de dag op aanvraag ook een heerlijk drie gangen diner verzorgen op een historische locatie in de stad; kijkt u dan even bij ons Dagje Leiden met Diner programma.

Prijzen

  • 8 t/m 14 personen € 29,50 p.p. excl. BTW
  • 15 t/m 29 personen € 28,50 p.p. excl. BTW
  • 30 personen of meer € 27,50 p.p. excl. BTW
  • Bij ons betaalt u géén boekingskosten

Dit arrangement is inclusief

  • Koffie en appelgebak
  • Rondleiding met privégids
  • Lunch (flinke kom soep, twee luxe belegde broodjes en drankje (koffie, thee of fris)
V.a. € 27,50 p.p. excl. BTW Vanaf 8 personen Vanaf 1,5 uur


Heeft u haast? Bel ons: 06-13 25 99 56

Hier kunt uzelf een beoordeling van onze tours achterlaten

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Contact