persoonlijk advies?
Bel ons: 06-13 25 99 56

Anekdote stadswandeling Leiden

Anekdote stadswandeling Leiden

Een heerlijke luchtige rondleiding met veel grappen en grollen; zo omschrijven deelnemers aan onze anekdote rondleiding deze wandeling. Tijdens de Leidse anekdote stadswandeling hebben onze gidsen heel wat sterke verhalen, mythes en broodjes aap voor u klaarstaan.

We kennen allemaal de uitspraak “Jezelf er met een Jantje van Leyden van afmaken” Maar wie was nou deze Jantje? Hoe gezellig was het op het Groene Zoodje achter het Gravensteen en wanneer werd Rembrandt nou echt geboren?

  • Doordat Leiden al vroeg één van de belangrijkste steden van Nederland was is er hier veel gebeurd en onze gidsen laten u met veel enthousiasme meegenieten. Onze anekdote rondleiding is daarmee bij uitstek geschikt voor onze jonge deelnemers!

Het leuke van de anekdote stadswandeling is dat elk verhaal verband houdt met een plek in de binnenstad. Zo doen we tijdens de tocht bijna alle Leidse hoogtepunten aan; het Rapenburg met het Academiegebouw, de Pieterskerk, de Breestraat met het stadhuis en natuurlijk de Burcht, een trotse vesting  welke ooit aan de rand van het Woud zonder Genade stond. Â

De anekdote rondeiding is leuk wanneer u zin heeft in een luchtige rondleiding met veel grappen en grollen. Deze rondleiding is ook erg leuk voor kinderen! Na 1,5 uur kent u de komische kant van Leiden.

  • Tijdsduur: 1½ uur
  • Prijs: €9,75 per persoon (excl. BTW) (minimaal zeven personen)
  • Tijdstip: Elke gewenst tijdstip
  • Startpunt: Vanaf elke gewenste locatie in het centrum

Bent u met minder dan 7 deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

€9,75 p.p. (excl. BTW) vanaf 7 personen 1,5 uur

Hier kunt uzelf een beoordeling van onze tours achterlaten

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Contact